Modalități de plată

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Cum va apărea tranzacția pe extrasul de cont?

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele merceriamarquisette.

Informații despre livrare

Durata medie pentru livrarea produselor este 24h-48h (exclus sarbatorile legale), costul minim pentru livarea unui colet este de 15 RON si va fi realizata de catre firma de curierat Cargus.

Anularea comenzilor

Se poate realiza anularea tranzactiei pana in orele 14:00, iar suma se va returna in maxim 7 zile lucratoare.

Retur produse

Produsele pot fi returnate in maxim 14 zile de la primirea acestora. Contravaloarea bunurilor returate nu include costul de transport aferent. Taxa de transport in cazul unui retur va fi achitata de catre client.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare in decurs de 3-14 zile de la acceptarea returului.